Google+

Imagini de groaza au fost filmate in sudul Californiei, parjolit de incendiile de vegetatii. Autoritatile au decretat stare de urgenta - VIDEO

Imagini de groaza au fost filmate in sudul Californiei, parjolit de incendiile de vegetatii. Autoritatile au decretat stare de urgenta - VIDEO
Embed:

Imagini de groaza au fost filmate in sudul Californiei, parjolit de incendiile de vegetatie. Flacarile scapate de sub control au mistuit mii de hectare de pamant si sute de case. Pentru ca situatia este extrem de grava, autoritatile au decretat stare de urgenta, au inchis mai multe scoli si autostrazi.

 

Sunt imaginile surprinse pe o autostrada din Los Angeles, dar care sunt parca din infern. Inconjurati de flacari, mii de oameni au urcat in masini ca sa fuga cat mai departe de acest loc. Incendiile au mistuit mii de hectare de vegetatie si au generat un nor de fum periculos.

 

Focul a distrus si peste 150 de locuinte.

 

”Este ceea ce a mai ramas din casa noastra, casa noastra... Nu stiu ce sa spun. Aici era baia mea, hornul, noul nostru gard.”

 

 Cele cinci focare de incendiu, care nu pot fi luat sub control au provocat inchiderea unor autostrazi, scoli si muzee. Nu au fost anuntate decese, insa sunt multi raniti, inclusiv si pompieri.

 

Autoritatile au decretat stare de urgenta si au emis ordin de evacuare pentru aproape 200 de mii de oameni. Flacarile continua sa se extinda, iar eforturile pompierilor par a fi zadarnice din cauza vantului. In luna octombrie, aproape 40 de oameni au murit in urma incendiilor de vegetatie care au afectat nordul statului California.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn