Google+

Incendiu puternic la un zgarie-nori din Dubai, chiar inainte de Revelion - VIDEO

Incendiu puternic la un zgarie-nori din Dubai, chiar inainte de Revelion - VIDEO
Embed:

Un hotel de Dubai situat langa cea mai inalta cladire din lume a fost cuprins de flacari la ora locala 10pm, cu doua ore inainte de inceperea petrecerilor de Revelion. Cel putin 16 persoane au fost ranite, dintre care 14 au suferit rani usoare. Conform unor surse, o persoana a murit intr-o busculada produsa in timpul evacuarii cladirii, dar informatia nu a fost confirmata de autoritati. CNN scrie ca focul ar fi izbucnit intr-un apartament situat la etajul 20, dupa ce draperiile din camera s-ar fi aprins.

 

Incendiul a avariat hotelul de cinci stele The Address Downtown, situat intr-un zgarie-nor de 63 de etaje in centrul Dubaiului, nu departe de cel mai inalt turn din lume, Burj Khalifa in timp ce mii de persoane, printre care numerosi turisti, se adunau in cartier pentru a sarbatori trecerea in anul 2016. Imediat, toate persoanele au fost evacuate din cladire.

 

Chiar si asa, turistii s-au putut bucura de revelion si de focuri de artificii.

 

Autoritatile locale spun ca nimeni nu a fost grav ranit. Desi pompierii au localizat incendiul aseara, in aceasta dimineata, cladirea inca mai fumega.

 

Autoritatile din Dubai incearca sa afle cauzele incendiului produs la hotelul de 63 de etaje. Potrivit martorilor, cu cateva secunde inainte de izbucnirea incendiului au fost auzite mai multe explozii la o terasa de la parterul cladirii. Hotelul Address, din categoria "cinci stele premium", are 200 de camere simple sau duble si 600 de apartamente. Incendiul a cuprins circa 20 de etaje ale imobilului situat langa celebrul turn Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, avand 828 de metri. Mii de persoane, inclusiv turisti straini, se aflau in hotel in momentul izbucnirii incendiului.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn