Google+

Londra s-a luminat in mii de culori in aceste zile. In capitala britanica se desfasoara Festivalul Luminii, cel mai mare de acest gen din Regatul Unit - VIDEO

Londra s-a luminat in mii de culori in aceste zile. In capitala britanica se desfasoara Festivalul Luminii, cel mai mare de acest gen din Regatul Unit - VIDEO
Embed:

Londra s-a luminat in mii de culori in aceste zile. In capitala britanica se desfasoara Festivalul Luminii, cel mai mare de acest gen din Regatul Unit. Pe cele mai importante strazi au aparut instalatii luminoase in forma de pesti sau fluturi, iar pe cladiri artistii au proiectat un joc de lumini. Cu o asa frumusete, turistii au ramas fara cuvinte.


Sarbatorile continua la Londra, unde in aceste zile se desfasoara Festivalul Luminii, eveniment mult asteptat de localnici, dar si de turisti. Sutele de curiosi veniti la eveniment au urmarit cu interes proiectiile luminoase de pe frumoasele cladiri din oras. 

 

In afara de jocul de lumini, instalatiile de diferite forme si culori au atras atentia vizitatorilor. Printre acestea este si un tunel format din 40 de porti triunghiulare, care se lumineaza cand cineva trece pe sub ele. Au prins parca viata pana si fantanile arteziene.

 

Pentru a crea aceasta lume de poveste, zeci de artisti din diferite tari au depus mult efort. Ei spun ca au intalnit si probleme din cauza vremii.

 

”Prima zi a plouat aproape toata ziua. Noaptea trecuta a batut vantul, iar cateva lucruri s-au deteriorat. In aer liber trebuie sa-ti faci munca astfel ca sa reziste la vremea nebuna pe care o avem.”

 

Festivalul Luminii se va incheia maine.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn