Google+

Ninsorile fac ravagii in Rusia si Ucraina. Zeci de automobile au ramas blocate, iar zborurile au fost amanate sau au avut intarzieri - VIDEO

Ninsorile fac ravagii in Rusia si Ucraina. Zeci de automobile au ramas blocate, iar zborurile au fost amanate sau au avut intarzieri - VIDEO
Embed:

Ninsorile fac ravagii in Rusia si Ucraina. In regiunea Lvov, zeci de automobile au ramas blocate pe sosele din cauza ninsorilor abundente, iar la Moscova mai multe zboruri au fost anulate sau au avut intarzieri. In capitala Rusiei astazi dimineata s-au format ambuteiaje kilometrice din cauza ca se circula cu dificultate.

 

Pentru a curata drumurile, autoritatile de la Moscova au scos in strada peste 10 mii de utilaje de dezapezire, care au lucrat toata ziua.
 

 

“-Ati decis totusi sa mergeti cu automobilele? -Desigur. -Au avertizat ca va fi zapada, ambuteiaje. -Mie imi place asa timp.”
“Circulam incet si cu grija.”

 

“Ambuteiaje de nivelul 9 si 10... Incercam sa ajungem la munca.”

 

 Mai mult, exista riscul sa fie rupte cablurile electrice din cauza zapezii grele care se aseaza pe ele. Vremea rea a dat peste cap si traficul aerian. Deoarece pistele trebuiau sa fie curatate, mai multe zboruri au intarziat. In total au fost amanate sau au avut retineri peste 150 de zboruri.

 

Si maine va ninge la Moscova, asa ca autoritatile ii indeamna pe locuitorii capitalei rusesti sa foloseasca transportul public si sa-si lase masinile acasa. Si in Ucraina a nins abundent. In jur de 58 de camioane au ramas blocate pe o sosea din apropierea orasului Lvov. Blocajul se intindea pe o distanta de 3 kilometri.

 

30 de unitati de transport au fost tractate de catre salvatori. Soferii s-au plans ca echipajele de dezapezire nici nu ajuns in regiune, iar din cauza vantului si a ninsorii, situatia se inrautateste si mai mult. Toate intrarile si iesirile din regiunea Transcarpatia sunt blocate, anunta autoritatile.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn