Nu doar la Chisinau bradul de Craciun i-a dezamagit pe localnici, ci si la Roma, unde pomul instalat in centrul orasului a inceput sa se usuce si sa piarda acele. Astfel, jucariile si luminitele atarna pe crengi aproape goale. Autoritatile cauta acum vinovatii.

Publicat:19.12.2017, 17:18


Desi trebuia sa adune o multime de oameni in jurul sau si sa aduca atmosfera de sarbatoare, bradul de Craciun instalat in centrul Romei a starnit doar ironii din partea localnicilor. Oamenii spun ca pomul este uscat, iar coroana sa “obosita” a devenit tinta ironiilor pe internet.

”Parca este un brad “mort”. Este o rusine. Este un pom care trebuia sa fie uimitor.”

Localnicii s-au infuriat si mai mult cand au aflat ca pentru transportarea bradului din regiunea Trentino la Roma, primaria a achitat 48 de mii de euro, aproape de trei ori mai multe decat anul trecut. Autoritatile locale au deschis o ancheta pentru a afla din ce cauza  bradul inalt de 21 de metri a ajuns in asa stare. Intre timp, multi oameni aleg sa mearga la Vatican ca sa faca poze si sa se bucure de pomul de Craciun.

”Este un copac foarte frumos. Imi place mai mult decat cel din Piazza Venezia.”

Bradul de Craciun adus la inceputul acestei luni din Ucraina la Chisinau i-a dezamagit pe locuitorii capitalei. Pentru ca era aproape chel, Silvia Radu a cumarat un alt pom, din banii sai, iar inaugurarea bradului  s-a facut cu o intarziere de 4 zile.