O moldoveanca stabilita in Italia, care a disparut la inceputul lunii noiembrie, ar fi fost ucisa de catre sotul ei, un italian. Potrivit procurorilor italienii, barbatul a sters toate urmele crimei, iar ulterior s-a sinucis.

Publicat:01.12.2017, 09:39

Moldoveanca in varsta de 44 ani, originara din Ungheni, a fost data disparuta pe 2 noiembrie, in ziua in care sotul ei a fost gasit mort. Dupa aproape o luna de cautari, autoritatile au descoperit ca femeia ar fi fost ucisa de catre barbat.

In urma mai multor investigatii, politistii italieni au vazut pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate in depozitul unde muncea italianul, cum barbatul trage dupa el corpul unei femei.

Anchetatorii italieni cred ca barbatul si-ar fi strangulat sotia, dupa care i-ar fi ascuns cadavrul. Ulterior, italianul si-a sunat de mai multe ori sotia, pentru a da impresia ca o cauta, spun procurorii. Cadavrul femeii inca nu a fost gasit.

Tot sursa citata scrie ca inainte sa fie data disparuta moldoveanca s-ar fi certat cu sotul ei si intentiona sa-l parasesca. Ulterior, barbatul a fost gasit mort dupa ce ar fi fost lovit de un camion. Procurorii sustin ca italianul s-ar fi aruncat intentionat in fata vehiculului. Femeia se afla in Italia, de mai bine de 15 ani.