O tanara de 18 ani a murit, iar o alta in varsta de 19 ani a fost grav ranita, in urma unui accident rutier produs, un noaptea de sambata spre duminica, pe un drum comunal din judetul Buzau, Romania.

Publicat:20.08.2017, 11:12

Victimele plecasera de la o nunta de unde furasera mireasa.

Tânara de 18 ani, din comuna Glodeanu Silistea, care avea permis de conducere de doar doua luni, se afla la o nunta de unde furase mireasa împreuna cu mai multi nuntasi, mergând, pentru câteva zeci de minute, într-o discoteca din satul Smârdan. La plecare, tânara a apasat prea tare pedala de acceleratie pentru a nu ramâne în urma celorlalti nuntasi, iar când drumul asfaltat s-a terminat, masina a derapat, s-a izbit de un copac si s-a rasturnat.

În urma accidentului, soferita a murit pe loc, din cauza ranilor grave suferite. O alta tânara, în vârsta de 19 ani, care se afla alaturi de ea în autoturism, a suferit o fractura deschisa la picior si a fost scoasa din masina de un alt nuntas ajuns la locul accidentului.

Politia si un procuror criminalist s-au deplasat la fata locului si au deschis o ancheta pentru a stabili clar cum s-a produs tragedia.

Imagini video le puteti gasi aici ( Imagini care pot afecta emotional. )