Surorile gemene din Statele Unite si-au adus copiii pe lume in aceeasi zi. Desi pare un aranjament, proaspetele mamici spun ca la mijloc e doar o sincronizare fericita, cum rar intalnesti.

Publicat:07.11.2018, 12:05Asistenta care le-a fost alaturi amândurora recunoaste ca e un caz fara precendent în cariera ei de aproape doua decenii.Cele doua verisoare au venit pe lume în noaptea de duminica spre luni, la o ora distanta. Vor împarti ziua de nastere, la fel ca mamele lor, surori gemene.


Mama: “A mea a cântarit la nastere 3,3 kg. A mea, 3,1 kg, deci aproape la fel.”


Asemanarile se opresc aici, cred proaspetele mamici, în vârsta de 23 de ani.

Mama: “Nu seamana deloc...”
 

Cele doua mame sustin ca travaliul nu a fost indus, la niciuna dintre ele. E raspunsul lor pentru cei care s-au îndoit ca soarta le-a adus pe amândoua la spital în aceeasi noapte.

Bao Kou Yang, mama: “Am început sa am probleme si am banuit ca voi intra în travaliu. Când i-am zis, mi-a spus ca si ea are contractii si ca s-ar putea sa intre în travaliu.”


Asistenta care le-a ajutat pe cele doua surori le confirma spusele.

Laura Schleicher, asistenta medicala: “Nu am facut decât sa le asist la nastere. Nu am ajutat-o pe vreuna dintre ele sa nasca mai devreme sau ceva de genul. A fost doar o sincronizare grozava, o întâmplare unica.”


Surorile spun ca a fost un vis împlinit sa ramâna însarcinate în acelasi timp. Sincronizarea perfecta cu care si-au adus pe lume fetitele le-a facut si mai fericite.

Mama: “Poate e un miracol.”


Cât priveste viitorul, nu exclud sa mai faca o vizita împreuna la maternitate...