Google+

Serviciul Federal rus de Securitate a retinut doi cetateni ucraineni in Crimeea. In masina acestora ar fi fost gasite arme - VIDEO

Serviciul Federal rus de Securitate a retinut doi cetateni ucraineni in Crimeea. In masina acestora ar fi fost gasite arme - VIDEO
Embed:

Serviciul Federal rus de Securitate a retinut doi cetateni ucraineni in Crimeea. In masina acestora ar fi fost gasite arme. Autoritatile ucrainene spun ca deocamdata nu pot confirma aceasta informatie. Retinerea vine la o zi dupa ce la Kiev, Serviciul de Securitate al Ucrainei a retinut doi cetateni rusi.


Cei doi cetateni ucraineni au fost retinuti in aceasta dimineata la un punct de control al frontierei din peninsula Crimeea. In automobilul acestora ar fi fost gasite gloante si arme, asa ca au fost retinuti de membrii Serviciului rus de Securitate. Deocamdata, autoritatile de la Kiev spun ca nu pot confirma informatia.

 

Aseara, Serviciul de Securitate al Ucrainei a anuntat ca doi cetateni rusi au fost retinuti la Kiev. Unul dintre ei este suspectat ca ar fi incercat sa organizeze proteste pentru a destabiliza situatia din capitala ucraineana.

 

Al doilea suspect ar fi incendiat masina unui deputat ucrainean, luna trecuta. Relatiile dintre Ucraina si Rusia s-au inrautatit in 2014, dupa ce Moscova a organizat un referendum in Crimeea, iar apoi a anexat peninsula. Totodata, Kievul acuza autoritatile de la Kremlin ca sustin separatistii din Donbas.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn