Spectacol luminos la Moscova. Aseara s-a dat start Festivalului International de Focuri de Artificii, asa ca vizitatorii nu si-au putut lua privirea de pe cer. In prima zi a competitiei, echipe din patru tari si-au prezentat show-ul pregatit timp de cateva luni.

Publicat:20.08.2017, 10:54

Zeci de mii de oameni s-au adunat ieri intr-un parc din capitala rusa, pe malul raului Moscova pentru a urmari spectacolul pirotehnic. Echipe din patru tari si-au prezentat tema pentru acasa. Si Romania a participat, iar show-ul pregatit de vecinii nostri a impresionat publicul rus.

Anul acesta, festivalul este dedicat aniversarii a 870 de ani de la fondarea Moscovei, asa ca participantii trebuiau sa-si inceapa show-ul pe compozitii muzicale in limba rusa. Tot aseara, echipele Armeniei, Japoniei si Austriei au incercat sa cucereasca juriul.
AmbiantaCei care nu au reusit sa mearga si sa priveasca spectacolul, mai au timp la dispozitie.

In aceasta seara, in a doua si ultima zi de concurs, Brazilia, China, Croatia si Rusia vor lansa mii de focuri de artificii pe cerul Moscovei. Un juriu profesionist va alege ulterior echipa castigatoare. Festivalul International de Focuri de Artificii se afla la a 3-a editie.