Un barbat din statul american Pennsylvania si-a regasit dupa patru ani portofelul pierdut in timp ce se afla intr-un parc de distractii, relateaza UPI, conform Agerpres.

Publicat:05.12.2018, 17:13

Barbatul a declarat ca a primit un telefon neasteptat de la parcul de distractii Hersheypark prin care a fost anuntat ca un angajatii au descoperit portofelul pe care îl pierduse într-un montagne russe.

Jon Anson a declarat ca întâmplarea din urma cu patru ani a devenit o anecdota de familie si ori de câte ori s-a întors în parcul de distractii împreuna cu sotia sa, Jen, si copiii cautau în gluma portofelul.

″A devenit o gluma în familia noastra″⁣, a declarat Jen Anson pentru postul WHTM-TV. “Nu mergem în Hersheypark fara sa vorbim despre portofelul pierdut″⁣, a adaugat ea.

Cuplul s-a aratat socat de faptul ca o echipa care lucra la administrarea parcului a gasit obiectul.

Jon Anson a declarat ca portofelul primit dupa patru ani era intact si a gasit în el toate cartile de credit si restul obiectelor.

″Faptul ca astfel de lucruri pot fi gasite... ca oamenii vor preda ceva si altcineva îsi va face treaba si te va suna îti reda putin încrederea în umanitate″⁣, a declarat Jen Anson.

În luna noiembrie, un barbat din South Dakota a fost placut surprins dupa ce portofelul pe care l-a uitat într-un avion în timpul unui zbor catre Las Vegas i-a fost trimis acasa împreuna cu un bilet si cu o suma cu 40 de dolari mai mare decât cea initiala.