Google+

Un avion plin cu pasageri a lovit un zid in timp ce decola de pe un aeroport - VIDEO

Un avion apartinand Air India a lovit, vineri dimineata, un zid care inconjura aeroportul Trichy din statul Tamil Nadu, in timp ce incerca sa decoleze, scrie BBC News.

 

Zborul Air India IX 611 care zbura spre Dubai avea la bord 130 de pasageri şi şase membri ai echipajului în momentul în care a decolat de pe aeroportul indian. Aeronava a fost deviată spre Mumbai unde a aterizat de urgenţă, dar în siguranţă.

 

Air India a declarat că cei doi piloţi, care au împreună peste 6.500 de ore de experienţă, au fost restricţionaţi de la zbor şi urmează să fie investigaţi.

 

Compania aeriană a afirmat într-o declaraţie că aeronava Boeing 737 a decolat de la aeroportul Trichy din sudul Indiei vineri dimineaţă, când oficialii aeroportului „au observat că aeronava a intrat în contact cu zidul care înconjoară perimetrului aeroportului”.

 

Avionul a suferit unele daune, dar zborul nu a fost afectat până la Mumbai unde a aterizat de urgenţă.

 

Canalele de televiziune locale au difuzat imagini cu porţiunea distrusă a zidului şi au relatat că o parte a fuselajului avionului a fost afectată.

 

Administraţia aviaţiei civile din India a dispus, de asemenea, investigarea incidentului. „Ancheta va arăta cu siguranţă cauza accidentului. În urma raportului de anchetă vor fi luate măsuri”, a afirmat un reprezentant al instituţiei.

 

Foto: Air India


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn