Google+

Vladimir Putin a facut selfie cu mai multe mirese, in Piata Rosie din Moscova - VIDEO

Vladimir Putin a fost asaltat de mai multe tinere imbracate in rochii de mireasa, in timpul unei plimbari prin Piata Rosie.

 

Miresele l-au chemat pe presedinte pentru a-si face selfiuri impreuna, iar presedintele rus a acceptat bucuros. El le-a transmis felicitari si a intrat in mijlocul lor pentru poze. "Sunteti toate frumoase", a mai spus presedintele.

 

Dupa cum se vede in imagini, nu era niciun mire in zona, asa ca internautii au facut sapaturi. Astfel a fost identificata una dintre femei pe Instagram, iar curand s-a aflat ca de fapt miresele erau modele costumate.

 

Presedintele rus Vladimir Putin a facut in weekend o baie de multime in Piata Rosie, luand cuvantul in fata catorva mii de oameni veniti pentru a sarbatori Ziua Moscovei.

 

"Moscova si Rusia sunt doua concepte indivizibile (...), fapt consolidat de-a lungul a sute de ani prin depasirea celor mai dure probe si prin obtinerea de mari victorii", a spus Putin de la o tribuna amplasata la numai cativa metri de Kremlin.

 

Putin a profitat de aniversarea a 869 de ani de la intemeierea Moscovei pentru a inaugura o noua linie de metrou si pentru a elogia activitatea primarului Capitalei ruse, Serghei Sobianin, unul dintre liderii partidului Kremlinului, Rusia Unita (RU). Putin s-a si urcat intr-una dintre garnituri la statia Lujniki, situata in apropierea stadionului olimpic, si a circulat pana in Piata Gagarin.

 

Moscova este "unul dintre cele mai frumoase orase din lume" si "in fiecare an, atmosfera sa urbana este mai confortabila", a spus Putin, originar din Sankt-Petersburg.  

 


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn