Google+

Caz socant la Dubasari. Un tata si-ar fi omorat cei doi copii ai sai de 6 si 9 anisori, dupa care s-a spanzurat in curtea casei sale. Barbatul a lasat un bilet de adio

Caz socant la Dubasari. Un tata si-ar fi omorat cei doi copii ai sai de 6 si 9 anisori, dupa care s-a spanzurat in curtea casei sale. Barbatul a lasat un bilet de adio
Embed:

Caz socant in raionul Dubasari. Un tata si-ar fi omorat cei doi copii de 6 si 9 ani, dupa care s-a spanzurat in curtea casei sale. Mama micutilor se afla la munca. Cadavrele au fost descoperite de catre mama barbatului, care venise in vizita. El a lasat un bilet de adio, prin care si-a cerut iertare, insa nu si-a explicat gestul.

 

Tragedia s-a produs intr-un sat din raionul Dubasari din regiunea transnistreana. Mai intai a fost descoperit corpul neinsufletit al barbatului in varsta de 41 de ani. Ieri dimineata, mama acestuia a venit sa-i viziteze, insa l-a gasit spanzurat in curtea casei. Femeia spune ca nu-si explica gestul fiului sau.

 

BUNICA COPIILOR: “-În ce relaţii era familia? -Era ca la toţi, se mai certau uneori. Totul era bine, zilele trecute i-a luat celui mai mic copil un certificat medical, ieri l-a dus la grădiniţă.”

 

Imediat a fost chemata politia, care a gasit si cadavrele celor doi baietei, de 6 si 9 ani. In momentul producerii tragediei, mama copiilor se afla la munca intr-un sat vecin.

 

Andrei SAVCA, POLITIST DUBASARI: “În casă au fost descoperite cadavrele a doi minori cu numeroase plăgi de cuţit pe suprafeţa corpurilor.” 

 

In bucataria gospodariei a fost gasit si un bilet de adio, spun oamenii legii din stanga Nistrului. In biletel, barbatul si-a cerut scuze de la familie. Deocamdata nu se stie din ce motiv, barbatul si-a ucis copiii si si-a pus capat zilelor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn