O disputa dintre soferul unui autobuz si o pasagera s-a incheiat tragic in China. Autocarul cu 15 oameni la bord a cazut intr-un rau de la 50 de metri inaltime, dupa ce conducatorul auto a pierdut controlul volanului. Nimeni nu a supravietuit.

Publicat:02.11.2018, 11:01


Din imaginile surprinse de camera de bord instalata in autobuz se vede cum soferul se cearta cu o pasagera, iar la un moment dat aceasta il loveste in cap cu un telefon mobil.

Barbatul riposteaza lovind cu pumnul si pierde controlul asupra volanului, iar astfel autobuzul vireaza brusc, intra pe contrasens, loveste o masina, rupe balustrada podului si cade in apa de la o inaltime de 50 de metri.

Toti cei 15 oameni aflati la bord au murit. Potrivit politiei, femeia in varsta de 48 de ani era furioasa ca soferul nu oprise la statia unde voia sa coboare.

Autoritatile au mobilizat echipe de scafandri, mai multe ambarcatiuni si macarale pentru a scoate autocarul din apa, dar si a recupera corpurile neinsufletite ale victimelor. Oamenii legii au anuntat ca vehiculul era in stare tehnica buna si ca soferul nu consumase alcool.