Google+

Un proiectil de pe timpul celui de-al doilea razboi mondial a fost gasit in timpul lucrarilor pe bulevardul Stefan cel Mare. Zona a fost incercuita - VIDEO

Un proiectil de pe timpul celui de-al doilea razboi mondial a fost gasit in timpul lucrarilor pe bulevardul Stefan cel Mare. Zona a fost incercuita - VIDEO
Embed:

Un proiectil de pe timpul celui de-al doilea razboi mondial a fost gasit de catre muncitori, in timpul lucrarilor pe bulevardul Stefan cel Mare. De obuz a dat un drumar care se ocupa de decopertarea asfaltului. Barbatul spune ca si-a dat indata seama despre ce este vorba si a chemat politia.


Obuzul a fost gasit la amiaza, in jurul orei 13:30, la intersectia strazii Petru Movila cu bulevardul Stefan cel Mare. Proiectilul a fost depistat de soferul excavatorului, care tocmai efectua sapaturi. El a spus ca l-a observat sub radacina unui copac, defrisat anterior.

 

Vasile MIRON, DRUMAR "Deodata a fost asemanator cu un obiect metalic si pe urma deama daca am vazut-o am pus-o incetisor. - Si ati oprit lucrarile? - Da deodata.”

 

Muncitorii povestesc ca au mai vazut asemenea proiectile in armata, asa ca si-au dat seama repede despre ce este vorba. 

 

"Mi-o parut ca e o bucata de truba, dar cand am vazut, am slujit in armata si deama am vazut ce-i.”

 

Zona a fost incercuita, iar in scurt timp au venit politistii de sector.

 

"- De ce purtati vesta? - Ca e explozie. - Va aparati?”

 

Genistii s-au apropiat cateva ore mai tarziu si au ridicat obiectul. Este vorba de un proiectil de artilerie, care a si fost dus la Bulboaca si urmeaza sa fie distrus.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn