Au facut show inainte de competitie si au promis sa-l faca si in cusca. Luptatorii turneului Eagles MMA au participat, aseara, la duelul privirilor, iar unii nu au venit cu mana goala.

Publicat:02.11.2018, 14:56


Pentru a-l speria pe adversar, Petru Buzdugan a adus... un buzdugan. Luptatorul moldovean este convins ca il va bate pe italianul Lucas Ghidelli.

Petru BUZDUGAN, LUPTATOR MMA MOLDOVA: "Sunt tare ca buzduganul, am caracterul unui buzdugan si cred ca, pe data de 3, o sa-i mai conving pe toti ce inseamna asta." 

 Iar Vasile Suprovici a venit la duelul privirilor cu o vasla. Inainte de a face lupte, Vasile a practicat canotajul.

Vasile SUPROVICI, LUPTATOR MMA MOLDOVA: “Provin din sportul canoe. Asta mi-a dat motivatie, tarie. Vreau sa spun ca pe 3 noiembrie va asteapta un show deosebit, cel mai frumos.” 

 Suprovici se va duela cu Vasily Goncharov, din Kazahstan. Main event-ul serii de maine va fi, totusi, lupta pentru titlu, in categoria de greutate usoara. Moldoveanul Grigore Panfilii il va infrunta pe bielorusul Ivan Zhvirblia.

Grigore PANFILII, LUPTATOR MMA MOLDOVA: “O sa demonstrez ca sunt campion. Voi lupta cu un caracter de campion.” 

 Ivan ZHVIRBLIA, LUPTATOR MMA BELARUS: “Acum sunt calm. Cand intru in cusca, sunt alt om.” 

 Editia a 10-a a Turneului Eagles MMA va avea loc la Sala Polivalenta din Chisinau si va include 13 lupte. Moldova va fi reprezentata de 14 sportivi.