Google+

Au facut show inainte de competitie si au promis sa-l faca si in cusca. Luptatorii turneului Eagles MMA au participat la duelul privirilor, iar unii nu au venit cu mana goala - VIDEO

Au facut show inainte de competitie si au promis sa-l faca si in cusca. Luptatorii turneului Eagles MMA au participat la duelul privirilor, iar unii nu au venit cu mana goala - VIDEO
Embed:

Au facut show inainte de competitie si au promis sa-l faca si in cusca. Luptatorii turneului Eagles MMA au participat, aseara, la duelul privirilor, iar unii nu au venit cu mana goala.


Pentru a-l speria pe adversar, Petru Buzdugan a adus... un buzdugan. Luptatorul moldovean este convins ca il va bate pe italianul Lucas Ghidelli.

 

Petru BUZDUGAN, LUPTATOR MMA MOLDOVA: "Sunt tare ca buzduganul, am caracterul unui buzdugan si cred ca, pe data de 3, o sa-i mai conving pe toti ce inseamna asta." 

 

 Iar Vasile Suprovici a venit la duelul privirilor cu o vasla. Inainte de a face lupte, Vasile a practicat canotajul.

 

Vasile SUPROVICI, LUPTATOR MMA MOLDOVA: “Provin din sportul canoe. Asta mi-a dat motivatie, tarie. Vreau sa spun ca pe 3 noiembrie va asteapta un show deosebit, cel mai frumos.” 

 

 Suprovici se va duela cu Vasily Goncharov, din Kazahstan. Main event-ul serii de maine va fi, totusi, lupta pentru titlu, in categoria de greutate usoara. Moldoveanul Grigore Panfilii il va infrunta pe bielorusul Ivan Zhvirblia.

 

Grigore PANFILII, LUPTATOR MMA MOLDOVA: “O sa demonstrez ca sunt campion. Voi lupta cu un caracter de campion.” 

 

 Ivan ZHVIRBLIA, LUPTATOR MMA BELARUS: “Acum sunt calm. Cand intru in cusca, sunt alt om.” 

 

 Editia a 10-a a Turneului Eagles MMA va avea loc la Sala Polivalenta din Chisinau si va include 13 lupte. Moldova va fi reprezentata de 14 sportivi. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn