Google+

Ieri a fost criticat, iar astazi votat. Anatolie Balan a fost reales in functia de presedinte al Federatiei de Atletism - VIDEO

Ieri a fost criticat, iar astazi votat. Anatolie Balan a fost reales in functia de presedinte al Federatiei de Atletism - VIDEO
Embed:

Ieri a fost criticat, iar astazi votat. Anatolie Balan a fost reales in functia de presedinte al Federatiei de Atletism. Neavand contracandidati, acesta a primit votul pentru un nou mandat. Adunarea Generala a inceput cu protestul lui Serghei Donets.

 

Serghei DONETS, SECRETAR INTERNATIONAL FAM: “Părăsesc adunarea, pentru că aceasta nu este o adunare, ci o farsă. Alegerile sunt decise deja. Aţi chemat poliţia pentru a mă împiedica să distribui jurnalul şi să distribui informaţia. În semn de protest, părăsesc adunarea.”

 

Dupa ce ieri intr-o conferinta de presa, Serghei Donet l-a acuzat pe Anatolie Balan, ca nu-si face bine treaba, astazi secretarul international a venit la alegeri.

 

Serghei DONETS, SECRETAR INTERNATIONAL FAM: “Adunarea este regizată. Nu e o adunare şi nici alegeri, ci o farsă. Anatolie Balan a încercat să cheme poliţia pentru a împiedica accesul liber la informaţie.”

 

Ulterior, in cadrul adunarii generale a Federatiei de Atletism, Serghei Donet a fost demis din functia de secretar international, iar Anatolie Balan a fost reales pentru inca 4 ani presedinte al federatiei. Acesta detine functia inca din anul 1999.

 

Anatolie BALAN, PRESEDINTE FAM: “Eu sunt multumit ca asa s-a intamplat, dar totusi trebuie sa lucram impreuna. Este o echipa care a fost aleasa si avem sarcina care e clara, dezvoltarea atletismului in Republica Moldova. Am si ganduri, si am si forta sa facem ceva inca si mai bine.”

 

Soslan MARGHIEV, ANTRENOR: “Sunt foarte bucuros, pentru că el este într-adevăr acel om, care poate сonduce.”

 

Cat despre acuzatiile aduse de Donets.

 

Anatolie BALAN, PRESEDINTE FAM: “Are ceva personal. Eu nu pot sa comentez, eu nu am auzit despre ce anume s-a vorbit acolo la asa numita conferinta de presa si eu nu pot sa comentez. Eu nu vreau sa discut prostiile, cer scuze.”

 

Soslan MARGHIEV, ANTRENOR: “Sunt prostii, deşi nu e bine să spun aşa. Să rămână pe conştiinţa celor care vorbesc lucruri negative.”

 

In cadrul evenimentului au fost premiati si cei mai buni atleti ai anului. Serghei Marghiev, care a ocupat locul 10 la Jocurile Olimpice de la Rio, in finala probei de aruncarea ciocanului, a fost desemnat cel mai bun atlet al anului.

 

Sora sa, Zalina Marghieva, care a avut o evolutie formidabila la Rio, ocupand locul 5 in finala probei de aruncarea ciocanului, a fost numita cea mai buna atleta.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn