Nu s-au dat batuti. Fotbalistii nationalei Moldovei de tineret au remizat cu Belarus, la Orhei, scor 2 la 2. Asta desi oaspetii conduceau cu 2 la 0.

Publicat:07.09.2018, 09:47

Moldova si Belarus s-au intalnit pe stadionul de la Orhei, intr-un meci din calificarile Campionatului European pentru jucatorii cu varsta de pana la 21 de ani. Bielorusii au stiut sa profite de sansele lor, in prima repriza, iar Ebong si Shevchenko au marcat cate un gol. 

Moldovenii au ratat cateva ocazii imense de gol, iar dupa pauza, totusi, au obtinut ce au dorit. Eugen Oancea a inscris din lovitura libera. 

Iar apoi Vitalie Damascan a marcat pentru 2 la 2. 

Meciul s-a incheiat la egalitate, iar Moldova are 4 puncte in grupa preliminara a Campionatului European de tineret, fiind clasata pe locul 5. Doar San Marino este in spate, fara puncte la activ. 

Vitalie CULIBABA, ANTRENOR SECUND NATIONALA MOLDOVEI U-21: „In circumstantele care au fost in prima repriza, fiind condusi cu 2 la 0, baietii au salvat asa un meci. Avem doar cuvinte de multumire pentru ei. ”

Liudas RUMBUTIS, ANTRENOR NATIONALA BELARUSULUI U-21: „Doua faze fixe au anulat toate eforturile noastre. Pacat sa scapi puncte cand conduci cu 2 la 0.” 

Urmatorul meci din calificarile europeanului de tineret, nationala Moldovei il va juca cu San Marino. Partida va avea loc tot la Orhei, pe 10 septembrie.