Google+

Revenit din Spania, unde se antreneaza pentru a juca la turneul Masters Moldova, sportivul de 11 ani, Daniel Tulgara este convins ca poate avea un rezultat bun in campionatul din Moldova - VIDEO

Revenit din Spania, unde se antreneaza pentru a juca la turneul Masters Moldova, sportivul de 11 ani, Daniel Tulgara este convins ca poate avea un rezultat bun in campionatul din Moldova - VIDEO
Embed:

Daniel Tulgara a revenit recent din Spania, unde se antreneaza, pentru a juca la turneul Masters Moldova. Sportivul de 11 ani este convins ca poate avea un rezultat bun in campionatul din Moldova.

 

Plecat din Moldova cu multi ani in urma, in Africa de Sud, Daniel Tulgara a inceput sa joace tenis de la varsta de 4 ani. Recent, s-a mutat cu parintii in Spania, unde a fost remarcat de cei de la Academia Nadal, de la Mallorca, unde i s-a propus si o bursa. A fost antrenat de Tony Nadal, tatal celebrului jucator Rafael Nadal. 

 

Daniel TULGARA, TENISMAN: "A fost o experienta buna. E un om foarte bun antrenor de tehnica a jocului, serviciu, si te pregateste bine moral." 

 

 Asa ca este clar cine este idolul lui Daniel Tulgara. 

 

Daniel TULGARA, TENISMAN: "Rafa Nadal este idolul meu. Vreau sa fiu mai bun ca dinsul." 

 

Daniel Tulgara are acum 11 ani si se antreneaza la Academia de Tenis din Barcelona. Recent, a venit acasa pentru a o vizita pe bunica si verisorii sai, dar si pentru a juca la turneul Masters, din Chisinau. Sportivul are doua cetatenii: romana si moldoveneasca, dar el deja a ales ce tara va reprezenta la turneele mari. 

 

Daniel TULGARA, TENISMAN: "Imi place Moldova. Este tara mea. Vreau sa o sustin, ca ea sa fie mare." 

 

 Pana acum, Daniel a jucat la mai multe turnee in Africa de Sud si Spania. 

 

Daniel TULGARA, TENISMAN: "Acolo e bine, nu e presiune, timpul este foarte bun acolo, nu e ca aici." 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn