Un accident tragic a avut loc astăzi la Ialoveni. Un bărba și o femeie de 75 de ani, soț și soție au decedat, iar un bărbat de 47 de ani a ajuns la spital, după ce mașinile în care se aflau s-au lovit frontal. Potrivit poliției, șoferul de 75 de ani a intrat pe contrasens.  

Publicat:23.10.2024, 13:25

Accidentul a avut loc în această după amiază în apropierea satului Sociteni. Din imaginile surprinse la fața locului se vede că vehiculele au fost grav avariate. Martorii au încercat să intervină pentru a-i scoate pe cei doi soți blocați între fiarele mașinii. În cele din urmă a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare.  

Diana FETCO, ȘEFA SECȚIEI COMUNICARE ȘI PROTOCOL IGP: „Conform informațiilor preliminare, un automobil de marca Lada, condus de un șofer de 75 de ani, la un moment dat a ieșit pe contrasens tamponând frontal un Ford Transit la volanul căruia se afla un bărbat de 47 de ani.”

În urma impactului, cei doi soți din Lada au decedat pe loc, iar șoferul din Ford a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă cu diverse traumatisme. Responsabilii de acolo ne-au spus că bărbatului i-a fost acordat ajutorul medical necesar și nu a fost nevoie de internare.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.