Un acident grav s-a produs aseară la Edineț. Un camion cu cisternă s-a răsturnat după ce s-a ciocnit frontal cu un microbuz. Două persoane au ajuns la spital cu mai multe traumatisme. Potrivit poliției șoferul camionului ar fi pierdut controlul vehiculului și a intrat pe contrasens, iar în urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe acostament. 

Publicat:17.10.2024, 10:04

Două persoane au fost scoase cu greu dintr-un microbuz avariat, în urma accidentului rutier care s-a produs aseară, în apropierea satului Brătușenii Noi, raionul Edineț.

„- Cum s-a întâmplat?

- Andrei dă-te într-o parte. Ei, cum s-a întâmplat? Stai puțin că abia a venit Poliția la fața locului. Aveți un pic de soviste și simț omenesc în voi. Voi vă faceți lucru. Care lucru vă faceți?”

În urma accidentului, șoferului Mercedesului, precum și pasagerul acestuia de 32 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital. 

„- În ce stare sunt pacienții și câți sunt?

- Doi pacienți. Stare relativ gravă.”

Polițiștii din Edineț continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Lilia HAREA, OFIȚER DE PRESĂ EDINEȚ: „Preliminar polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 49 de ani aflat la volanul unui camion de model Volvo cu cisternă a pirdut controlul vehiculului intersectând banda cu sens opus și s-a tamponat frontal cu un autovehicol de model Mercedes ce era condus de un bărbat condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani.”

Am sunat la spitalul din Edineț ca să aflăm care este starea pacienților, însă nu nimeni nu a răsăuns la telefon. Testele alcoolscopice efectuate asupra șoferilor au arătat rezultate negative. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursă foto: Poliția Republicii Moldova