Fetele de 6 si 17 ani lovite noaptea trecuta de o masina condusa de o politista bauta au fost internate in spitale din Chisinau. Adolescenta de 17 ani se afla la Institutul Mamei si Copilului din Capitala. Responsabilii institutiei ne-au spus ca fata este in stare grava, dar stabila, internata in sectia de reanimare.

Ultimul update: 29.08.2023, 12:35 Publicat:29.08.2023, 11:57

Fetita de sase ani este internata la Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco”. 

„Copilul se afla in sectie trauma asociata si neurochirurgie sub supraveghere. Diagnosticat la internare cu contuzie cerebrala, contuzia cutiei toracice, escoriatii multiple in regiunea corpului si contuzie a ficatului. La moment starea pacientului este una grav stabila”, ne-au spus responsabilii de la spital. 

O femeie de 30 de ani a murit pe loc, iar doua fete de 6 si 17 ani au ajuns la spital, dupa ce noaptea trecuta au fost lovite de o masina, pe trotuar. La volanul automobilului se afla o angajata a Inspectoratului National de Securitate Publica, care era bauta. Politista detine permis de conducere si se afla in afara orelor de serviciu. Aceasta a fost retinuta pentru 72 de ore.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.