Agentia Moldsilva a venit cu o reactie dupa ce Ruslan Codreanu a acuzat agentia ca mii hectare de paduri neraportate si furate au acte in regula.

Publicat:29.05.2020, 18:33

Contactati de Pro TV, reprezentantii de la Moldsilva au spus ca presupusa ratare de venituri vine in urma modificarilor, care au fost facute 2016 la comanda lui Valeriu Munteanu de a fi majorate preturile la un hectar dat in arenda.

"Terenurile sunt raportate, dar ele nu sunt delimitate si inregistrate. La moment din banii agentiei Moldsilva au fost inregistrate peste 25 mii de hectare. Proiectul privind delimitarea a fost lansat in 2019 si este finantat de Banca Mondiala", sustine vicedirectorul agentiei, Nicolae Munteanu.

Astazi, fostul primar de Chisinau, Ruslan Codreanu, a declarat ca Moldsilva nu raporteaza mii de hectare de paduri, iar cand se arendeaza o padure, pe hartie i se pune cateva terenuri de pamant pentru care se platesc banuti, cand de fapt sunt zeci de hectare.

Citeste si : Mii de hectare de paduri - neraportate si furate cu acte in regula. Ruslan Codreanu: "Suntem naivi sa credem ca legile in Moldova functioneaza. Hotii fac bani din aerul nostru" - VIDEO