Alerta cu bombă de pe Aeroportul Internațional Chișinău s-a dovedit a fi falsă. Prin urmare aerogara și-a reluat activitatea în mod normal.

Ultimul update: 02.07.2024, 16:32 Publicat:02.07.2024, 16:32

Știre inițială:

Alertă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău. Toți angajații și pasagerii au fost evacuați, iar la momentul actual specialiștii fac verificări.

„Personalul aeroportuar și pasagerii sunt evacuați din terminal, iar procesul de înregistrare este întrerupt. În acest context, Poliția de Frontieră subliniază importanța și necesitatea respectării măsurilor restrictive pentru accesul în aeroport, acestea fiind esențiale în situațiile de urgență pentru a facilita evacuarea rapidă a persoanelor și a garanta siguranță acestora. Vom reveni cu actualizări”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.

Potrivit unui pasager care așteaptă îmbarcare, oamenii așteaptă sub 35 de grade, iar autoritățile de acolo le aduc apă.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.