Barbatul care a urcat cu masina pe scarile primariei din Hincesti, in semn de protest, era in prima lui zi de munca. Asta a declarat pentru PRO TV, directorul adjunct de la ANSA, Alexandru Manciu.

Publicat:10.07.2023, 12:53

Totodata, seful Agentiei a mentionat ca pana in acest moment, angajatul nu a solicitat un automobil de serviciu. 

Alexandru MANCIU, DIRECTOR ADJUNCT ANSA:„Persoana este angajata Agentiei, astazi este prima zi de serviciu al dumnealui. Acest mijloc de transport care era parcat pe scarile institutiei nu este din dotarea Agentiei. Pana in acest moment, la adresa Agentiei nu a venit vreo solicitare de la angajatul respectiv.”

Contactat de PRO TV, primarul din Hincesti ne-a comunicat ca barbatul a actionat din disperare si ca solicitarea acestuia nu tine de atributiile primariei, ci de ale Guvernului. 

Alexandru BOTNARI, PRIMARUL MUNICIPIULUI HINCESTI:„Dumnealui este angajat ANSA si nici nu este din orasul Hincesti. Era si politia de fata. Are pretentia ca eu sa-i rezolv problemele la nivel de conducerea tarii, lui sa i se repartizeze masina de serviciu. In mod de disperare, el a hotarat sa faca acest lucru. ANSA este o agentie in cadrul Guvernului.”

In aceasta dimineata, un barbat de 34 de ani a urcat cu masina pe scarile primariei din Hincesti, in semn de protest ca nu are o masina de serviciu.