Mai multe zboruri operate de compania aeriana Fly One inregistreaza astazi intarzieri, iar unele curse au fost anulate. In replica, responsabilii de la Fly One anunta ca una din aeronavele companie inca se afla la sol si de aceea sunt inregistrate intarzieri, iar unele zboruri au fost anulate. 

Ultimul update: 11.06.2023, 12:10 Publicat:11.06.2023, 11:59

Astfel, inregistreaza intarzieri zborurile din si spre Turcia, Grecia si Cipru. 

Totodata, cursele din si spre Amsterdan, dar si spre Londra si Verona de astazi a fost anulate, la fel, au fost anulate si zborurile din Londra si Verona care urmau sa aiba loc in aceasta noapte, dupa orele 01:00.

SOSIRI:

PLECARI: 

Responsabilii de la Fly One au anuntat ca motivul retinerilor si anularilor se datoreaza faptului ca una din aeronavele companiei ramana in continuare la sol. 

„Echipa noastra impreuna cu o companie Europeana care acorda suport pentru a urgenta inlaturarea problemei tehnice, lucreaza pentru ca avionul sa poata incepe operatiunile de zbor. Ne pare rau ca si astazi suntem nevoiti sa anulam cateva curse, care reprezinta pana la 25% din toate zborurile planificate pentru 11 iunie 2023. Restul curselor planificate astazi vor fi operate”, se mentioneaza in comunicatul emis de companie. 

Totodata, acestia mentioneaza ca informatia despre cursele anulate va fi comunicata prin intermediul emailurilor, mesajelor text, notificarilor din aplicatia mobila FLYONE dar si a apelurilor telefonice.

„Pasagerii afectati de aceste anulari au posibilitatea de a solicita: rambursarea integrala a valorii biletului si modificarea zborului pentru o alta zi sau o alta cursa. La fel, toti pasagerii care se afla in aeroport vor primi asistenta corespunzatoare, servicii de catering si cazare, la necesitate”, se mai prevcizeaza in comunicat.

Ieri, mai multi pasageri care aveau programate zboruri cu Fly One s-au aratat nemultumiti, dupa ce compania a anulat doua curse. Responsabilii spun ca decizia vine dupa mai multe retineri in lant, dar si incidenta orelor in care aeroporturile au limitat zborurile, asta dupa ce vineri s-au inregistrat intarzieri din cauza ca doua aeronave au avut defectiuni tehnice.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.