Din cauza zapezii se circula cu dificulate pe mai multe drumuri din tara. Ieri seara, mai multi soferi au fost ajutati de inspectorii de patrulare, dupa ce au derapat cu masinile de pe sosea si au ramas impotmoliti in zapada. Totodata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile deplasarea masinilor de mare tonaj este sistata in mai multe localitati din tara.

Ultimul update: 19.01.2024, 22:45 Publicat:19.01.2024, 22:11

UPDATE Doua TIR-uri au derapat de pe drum. Politistii au intervenit si ajuta soferii.

UPDATE Din cauza conditiilor meteo nefavorabile deplasarea masinilor de mare tonaj este sistata pe traseul M-5, km 123 - raionul Riscani, dar si in raionul Briceni, orasul Lipcani.

UPDATE Mai multi soferi au fost ajutati de inspectorii de patrulare, dupa ce au derapat cu masinile de pe sosea si au ramas impotmoliti in zapada.

In capitala, dar si in mai multe regiuni ale tarii ninge puternic. Politia indeamna soferii si pietonii sa fie atenti la drum. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.