Un intermediar și un funcționar public au fost reținuți pentru 72 de ore, în această dimineață, într-un dosar în care sunt cercetați pentru trafic de influență. Aceștia ar fi cerut 1500 de euro pentru a ajuta o persoană să obțină mai ușor permisul de conducere de categoria B.

Publicat:19.09.2024, 10:49

Potrivit CNA, bănuițiii ar fi spus că au influență asupra angajaților din cadrul SÎVDCA Bălți și că pot organiza susținerea cu succes a probelor teoretice și practice, cu eliberarea ulterioară a permisului de conducere de categoria B. Pentru serviciile lor, aceștia ar fi pretins și primit 1500 de euro. 

„După ce nu și-ar fi onorat promisiunea, aceștia au decis să returneze suma primită”, precizează CNA.

În această dimineață, ofițerii au operat percheziții la domiciliile și în automobilele bănuiților. Au fost ridicate probe relevante pentru cauză precum: purtători de informații, seturi de acte ale candidaților - cu sume de bani atașate. 

Citeste si : Momentul accidentului în care un Mercedes lovește un troleibuz - surprins de camera de bord a unui șofer - VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.