Un pui de porc spinos s-a născut la Grădina Zoologică din Chișinău. Micuț și cu doar câteva ace în spate, mamiferul stă deocamdată doar lângă mama sa. Responsabilii de acolo susțin că puiul se simte foarte bine, iar oamenii îl pot vedea în timpul hrănirii, dimineața și seara.

Publicat:06.09.2024, 12:14

„Puiul se simte foarte bine. Pentru că este încă foarte mic, mămica lui este foarte protectoare și nu îi permite să iasă afară. Porcii spinoși indieni sunt animale nocturne, ziua nu prea se arată afară, dar îi puteți vedea la hrănirea de dimineață și de seară", a precizat ghidul de la Grădina Zoologică din Chișinău.

Potrivit unei edituri din România, porcul spinos este un animal care îşi vede de treabă, nu iniţiază niciodată un atac şi este mulţumit să pască plante de pădure în timpul primăverii şi al verii şi să roadă coaja copacilor toamna şi iarna.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursă video: TikTok/ zoochisinau