Un polițist de patrulare a fost luat pe capota unui automobil de un tânăr de 25 de ani, în centrul capitalei. Imaginile au fost suprinse de martori și publicate pe rețelele de socializare.

Ultimul update: 18.10.2024, 14:16 Publicat:18.10.2024, 09:02

Din imagini se observă momentul în care polițistul era deja pe capota mașinii, iar acesta continua să se deplaseze. Șoferul a fost oprit de o altă mașină care i-a blocat calea.

Potrivit poliției, totul a avut loc astăzi, în jurul ore 09:30, la intersecția străzilor Ierusalim și Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni din Chișinău.

Echipajul de patrulare asigura ordinea și securitatea circulației rutiere, moment în care conducătorul unui BMW a parcat neregulamentar. În momentul în care polițistul s-a apropiat de mașina acestuia, șoferul a pornit mașina luând pe capotă polițistul. 

Acesta a fost escortat la Inspectoratul de Poliție pentru documentarea incidentului.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursă video: Telegram/ Автомобилисты Молдова