Tanarul era intr-o relatie cu una dintre fetele pe care le-a impuscat, aceasta fiind chiar minora care a decedat. Recent acestia s-ar fi certat, spun rudele victimei, care afirma ca individul s-a intors acum cateva zile de peste hotare.

Ultimul update: 02.03.2021, 12:07 Publicat:02.03.2021, 11:39

Sora victimei ne-a spus ca fata s-a dus in vizita la prietena ei. Pentru ca deja era tarziu, aceasta a sunat-o sa-i spuna sa vina acasa, insa, ea nu raspundea la telefon. 

Ulterior, aceasta l-a sunat pe tanar, iar la telefon a raspuns chiar sora ei, care i-a spus ca si-a pierdut telefonul si ca se porneste acasa. Imediat dupa aceasta, sora victimei a fost sunata de prietena cu care se afla fata si i-a spus speriata ca acolo se aud focuri de arma. Aceasta, impreuna cu mama sa, a iesit din casa si a inceput sa o caute. 

Ulterior, mama a fost sunata de politie care i-a spus ca fiica ei a fost impuscata si transportata la spital. Nici pana acum, rudele minorei nu stiu unde s-a intamplat tragedia. Sora victimei ne-a povestit ca cei doi se aflau intr-o relatie de doi ani. 

Recent, insa, minora l-ar fi lasat pe individ, intrucat acesta a devenit gelos. Sora victimei ne-a povestit momentele de groaza prin care a trecut fata: baiatul a dus-o intr-o padure si a batut-o, minora, venind acasa plina de vanatai. 

Tragedia s-a produs ieri noaptea in satul Holercani, raionul Dubasari. Un tanar de 27 de ani a tras in doua minore de 16 ani. Potrivit politiei, totul s-ar fi intamplat din cauza unui conflict iscat intre baiat si una dintre minore. Dupa ce a tras din arma, individul a luat una dintre minore si a dus-o la spital, apoi a fugit. Din cauza ranilor grave, fata a murit. Prietena ei s-a ales cu mai multe rani in zona picioarelor si este internata la spital. Astazi, individul a fost retinut pe soseaua Criuleni-Chisinau. Acesta avea la el arma din care a impuscat fetele. Momentul retinerii a fost filmat de oamenii legii: