Centrul Național Anticorupție a publicat secvențe audio din dosarul unui chișinăuian care cerut circa 1,15 milioane de lei (60 mii euro) de la o persoană, pentru a convinge câțiva funcționari publici să adopte o decizie favorabilă într-un dosar de evaziune fiscală.

Publicat:28.06.2024, 09:41

„-Amu eu îi zic: Băi, uite care-i situația. Eu vă rog din suflet, dați să hotărîm întrebarea. Mie nu mi-i că l-o murdărit pe dânsul, că nu l-o murdărit, da îs buni și aceia, îi bun și el cred că, îi treaba lor, știi. În business așă-i, b..., în business dacă nu ești aculă ești ***!

-Tu de-amu știi cum îi?

-De-amu da, că am întrat și eu într-un *** cu businessu. Da ladna, a să ieșim noi din situație, nu-i problemă. Eu mă duc la Slavic și îi zic: băi, Slavic, uite caroce care-i situația, uite ce ni-o spus, caroce vor douzeci și cinci (25 000 euro) ca să închidă polnostiu întrebarea.

- Douăzeci și cinci de euro (25 000 euro)?”

Ofițerii CNA a reținut un bărbat din capitală pentru 72 de ore dosar de trafic de influență în care obiectul mitei pretinse este de 1 150 000 de lei.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.