Tanarul de 22 de ani care a cazut in gol de la 7 metri inaltime in timp ce isi facea un filmulet pe TikTok este acum in stare stabila si urmeaza tratament intensiv. Despre asta ne-a comunicat directorul Institutului de Medicina Urgenta, Mihail Ciocanu, care spune ca vor urma alte interventii chirugicale.

Ultimul update: 16.01.2021, 12:37 Publicat:16.01.2021, 12:36

"Tanarul de 22 de ani a fost adus aseara in stare de soc cu politraumatisme, a fost supus imediat interventiei chirurgicale pentru a scoate hematomul pleural pe care il avea ca rezultat al fracturii coastelor, pentru a da posibilitate plamanilor sa respire. De asemenea a fost operat la femur, unde avea fracturi multiple. Celelalte interventii chirurgicale la coloana vertebrala, pentru clavicula le vom face treptat. Cred ca va avea nevoie de cel putin 4 interventii chirurgicale. Actualmente este in stare stabila, hemodinamica este buna. Urmeaza tratament intensiv la sectia de terapie intensiva", a declarat pentru Pro TV, Mihail Ciocanu, directorul IMU.

Totul s-a intamplat in dupa-amiaza zilei de ieri. Camerele de supraveghere au surprins momentul in care baiatul cade de pe balustrada, de la etajul trei. Politia spune ca el a urcat pentru a-si face un filmulet pe TikTok. La un moment dat, si-a pierdut echilibrul si s-a prabusit in gol de la o inaltime de 7 metri. Cazul este documentat in continuare de politie.

Citeste si :  Detalii noi despre tanarul care s-a prabusit de pe balustrada unei scari mobile intr-un mall din capitala in timp ce isi facea un filmulet pe TikTok - VIDEO
Citeste si :  A vrut sa faca un filmulet pentru tik-tok, a urcat pe balustrada de la escalator si si-a pierdut echilibrul. Politia ofera detalii despre tanarul care a cazut in gol intr-un mall din capitala