Un om a murit dupa ce un autobuz s-a ciocnit frontal cu un autoturism. În autocar se aflau aproape 50 de angajați de la Muzeul Național de Istorie, care se întorceau la Chișinău dintr-o excursie. Potrivit poliției, 16 persoane au fost rănite și sunt la spitalul din Căușeni.

Publicat:27.04.2024, 10:15

Potrivit poliției, șoferul unui autoturism de marcă Nissan a ieșit la depășire, fără să se asigure, și s-a ciocnit frontal cu un autobuz.

În urma impactului, autocarul a ajuns pe acostament și s-a răsturnat. Din imaginile filmate la fața locului se vede că vehiculul a fost avariat, parbrizul fiind făcut țăndări. În autobuz se aflau 46 de angajați ai Muzeului de Istorie, care se întorceau dintr-o excursie.

Potrivit poliției, șoferul Nissanului a decedat la locul accidentului, un pacient a fost transferat la Chișinău. Poliția a inițiat o anchetă.

Citeste si : Accident grav în raionul Căușeni. Un om a murit, dupa ce un autobuz cu aproape 50 persoane care se întorceau dintr-o excursie s-a lovit cu un autoturism - VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursa video: PRO TV