Doliu in scoala profesionala din Orhei unde invata baiatul care a murit, dupa ce o poarta metalica de pe terenul de fotbal a cazut peste el. In holul institutiei colegii au pus fotografia acestuia, legata cu o panglica neagra.

Publicat:19.01.2023, 12:38

Baiatul de 16 ani a murit ieri seara dupa ce o poarta metalica de pe terenul de fotbal a cazut peste el, era unicul copil in familie. Acesta era crescut doar de mama sa.

Potrivit politiei, ieri seara, baiatul impreuna cu alti trei copii a mers la terenul de fotbal de langa scoala pentru a se juca. Acesta a urcat pe poarta metalica de fotbal ca sa faca cateva fotografii. La un moment dat, baiatul a cazut. Pentru ca nu era fixata in pamant, poarta s-a prabusit peste el si l-a lovit la cap. Acesta a decedat pana la venirea medicilor.

Solicitat de PRO TV,  directorul scolii care se afla in imediata apropiere a terenului de fotbal, unde s-a produs tragedia, spune ca stadionul nu apartine institutiei, ci primariei. Oamenii legii ne-au spus ca a fost deschisa o procedura penala si ca atat angajatii de la primarie, cat si cei de la scoala, vor fi audiati.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.