Violonista Alexandra Conunova a primit distincția de „Artist al Poporului”. Maia Sandu i-a oferit titlul, în cadrul unui eveniment la Sala cu Orgă. 

Publicat:26.04.2024, 21:58

„A fost un moment de bucurie să-i ofer, astăzi, pe scena Sălii cu Orgă, titlul onorific de ,,Artist al Poporului” vioristei Alexandra Conunova. Este un titlu binemeritat, Alexandra este nu doar o mare artistă a poporului nostru, ea este admirată și dincolo de hotarele țării noastre”, a scris ;efa statului într-o postare pe pagina ei de Facebook.

Ulterior, presedintele i-a mulțumit din numele spectatorilor pentru talentul său prin care aduce atâta bucurie, dar și pentru că sprijină tinerele talente din țara noastră prin fundația sa, Arta Vie. 

"Este esențial pentru copiii noștri să aibă modele adevărate, să înțeleagă că, în afară de talent, marile scene ale lumii și ale vieții pot fi cucerite prin caracter, dedicație și multă, foarte multă muncă.

Alexandra Conunova este cu adevărat o minunată ambasadoare muzicală a țării noastre, așa cum sunt și mulți alți artiști din Republica Moldova care, prin talentul lor, deja ne integrează în marea cultură europeană”, a adăugat Maia Sandu țării. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.