Intervenție în forță a mascatiilor de la Fulger. Ofițerii au luat cu asalt o clădire în care mai mulți infractori au luat ostatici. Totul trebuia executat în cel mai scurt timp și securitate maximă. Este vorba doar de un scenariu, din cadrul unor exerciții tactice efectuate pentru ca în cazul unei situații similare în viața reală, să se poată acționa rapid și eficient.

Publicat:18.04.2024, 18:47

Aceste imagini au fost filmate în timpul exercițiului tactic desfășurat de polițiștii de la Fulger, în nordul țării. Potrivit scenariului, un grup criminal evadează din penitenciarul din Soroca și intra în Colegiul Tehnico Agricol luând ostatici mai mulți elevi. În momentul negocierilor liderul criminal cere transport ca să plece din țara, respectiv au avut loc doua rețineri atât la școală, cât și în transport.

Conform scenariului infractorii, care au reușit să fugă cu ajutorul unui autobuz au fost prinși.

Aplicațiile fac parte din instruirile periodice desfășurate de polițisti și au drept scop perfectionarea capacităților de intervenție.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.