Doi bărbați de 32 și 48 de ani din Chișinău au fost arestați pentru 30 de zile, după ce ar fi comis un furt de peste 28 de mii de lei, dintr-un apartament din centrul capitalei. O cameră de luat vederi din locuință a surprins momentul în care unul dintre suspecți cotrobăie prin lucrurile personale.

Publicat:23.10.2024, 14:18

Potrivit poliției, proprietarul locuinței, un bărbat de 35 de ani, a comunicat că din casa sa au fost furați bani și bunuri materiale.

Suspecții au pătruns în apartament pe timp de zi, după ce au sutras cheile de la proprietar. Aceștia au furat obiecte în valoare de 28 800 de lei.

Bănuiții au fost identificați și reținuți. Asupra lor au fost găsite o parte din bunurile sustrase, dar și un pistol pneumatic fără acte permisive, cartușe și pachețele cu substanțe asemănătoare drogurilor.

Pentru această infracțiune, bărbații ar putea fi pedepsiți cu închisoare de până la patru ani.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursă video: Telegram/ Poliția Republicii Moldova