Patru persoane au fost reținute, în urma unei bătăi care a început pe o stradă din Bălți, iar apoi a continuat într-un local. Momentele au fost surprinse de către camerele de supraveghere. Acum, procurorii cer 30 de zile arest preventiv pentru cei patru făptași.

Ultimul update: 28.06.2024, 16:01 Publicat:28.06.2024, 12:01

UPDATE „Pe caz a fost pornită o urmărire penală în temeiul banuielii rezonabile de comitere a infracțiunii de huliganism. Patru persoane au fost reținute. Procurorii au înaintat un demers de aplicare a măsurii preventive, arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile în privința învinuiților. Soluția urmează a fi pronunțată astăzi de Judecătoria Bălți”, au declarat responsabilii de la Procuratura generală pentru PRO TV.

Potrivit poliției, totul s-a întamplat acum două zile.

După ce unul dintre bărbați a fost bătut în stradă, doi amici ai acestuia, au revenit, în aceeași seară, în localul respectiv. 

Ulterior, a urmat o altă bătaie între cei doi și alți 4 bărbați care au participat și la conflictul din stradă.

La toate aceste acțiuni de huliganism au asistat vizitatorii localului, dar și oamenii care treceau pe alături.

„Membrii ambelor grupuri au fost reținuți, la moment în custodia poliției aflându-se patru persoane, iar altele două urmând să fie reținute zilele viitoare, imediat la revenirea acestora de peste hotare”, precizează poliția.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.