Licitația de la Aeroport a ajuns în vizorul Procuraturii Anticorupție. La începutul acestei luni, mai exact pe 3 aprilie, procurorii au intentat un proces penal în care sunt investigate mai multe fapte, inclusiv prin prisma abuzului de serviciu.

Publicat:11.04.2024, 18:37

Informația a fost oferită redacției noastre de către Procuratura Anticorupție, care nu a dat alte detalii. Reprezentanții Agenției Proprietăți Publice nu au raspuns la apeluri pentru un comentariu. 

În schimb, purtatorul de cuvânt al Aeroportului a confirmat că procurorii au solicitat acte ce vizează licitația, precizând că administrația oferă toate informațiile necesare anchetei. 

APP a anuțat o nouă licitație în luna februarie, după ce prima a fost anulata pentru că s-au inregistrat doar doua companii și pentru că ar fi fost unele carențe. Dată de depunere a dosarelor a fost prelungită, iar companiile înregistrate pot depune actele până pe 17 aprilie.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.