Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu a ajuns in Ucraina. Insotita de ministrul Infrastructurii si Dezvoltarii Regionale, Andrei Spinu, sefa statului a vizitat orasele Borodianka, Bucha si Irpin. 

Ultimul update: 27.06.2022, 12:56 Publicat:27.06.2022, 12:56

„La invitatia presedintelui Ucrainei Volodimir Zelenski, presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, este in vizita in Ucraina. In prima parte a zilei Maia Sandu a vizitat orasele Borodianka, Bucha si Irpin, unde a aflat despre consecintele agresiunii criminale a Rusiei impotriva Ucrainei, precum si despre crimele comise de ocupantii rusi impotriva civililor in timpul ocupatiei. Programul de vizita include si negocieri intre sefii celor doua state”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Ambasadei Ucrainei in Republica Moldova. 

Azi dimineata, Presedentia Republicii Moldova a anuntat ca sefa statului, Maia Sandu, se afla astazi intr-o vizita de lucru la Kiev, unde va avea o intrevedere cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.