Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se afla astazi intr-o vizita de lucru la Kiev, unde va avea o intrevedere cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Ultimul update: 27.06.2022, 11:30 Publicat:27.06.2022, 11:22

„Pe parcursul zilei, sefa statului va vizita localitatile Borodeanka, Bucea si Irpen, si va avea o intrevedere cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski ”, se arata intr-un comunicat emis de Presedintia Republicii Moldova.

Aceasta ar fi prima vizitita a presedintelui Maia Sandu in Ucraina, dupa invazia rusa din 24 februarie.

Pe 24 iunie Maia Sandu a sustinut ca ar putea efectua o vizita in Ucraina, insa a evitat sa ofere mai multe detalii. Declaratiile au fost facute in cadrul unei emisiuni televizate de la Prime. 

Pe 4 martie, presedintele Parlamentului, Igor Grosu, si presedintele Comisiei securitate, aparare si ordine publica, Lilian Carp, au efectuat o vizita de lucru la Kiev. Imbracati in haine militare si veste antiglont, cei doi au vizitat orasul Bucha, o suburbie a capitalei, devenita un simbol al atrocitatilor de razboi comise in Ucraina.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.