Un festival gastronomic a fost amenajat astăzi în centrul capitalei, mai exact pe strada pietonală iar mâncarea, vinul și voia bună au fost garantate. Așa că zeci de oameni au ales să petreacă weekendul, la un pahar de vorbă și o bunătate la pachet, alaturi de cei dragi. 

Publicat:15.06.2024, 19:29

Natalia GÎNGA, REPORTER PRO TV:  „Strada pietonală Eugen Doga s-a umplut astăzi de arome, delicii, muzică și voie bună. Nelipsiți au fost vizitatorii, care și-au făcut drum aici, în centrul capitalei, pentru a savura din festival și mâncarea delicioasă.”

„Avem creveți cu midii, mămăligă cu pește patoc, paella – mâncare spaniolă, legume cu cartofi de vară, carne de tot felul, salată și rondele de ceapă. Totul este la preț accesibil, cum zicem noi, preț-calitate.”

După ce și-au prins pofta cu diversitatea de fructe de mare și grătare, vizitatorii au putut să savureze și din vinul autohton.

„Mulți vin și caută ceva mai proaspăt, cu CO2, cum ar fi spumantul pe cale naturală, întrucât vin cu un crevete sau un aperitiv. Astfel se mizează pe spumante, dar și pe vinurile liniștite.”

N-au lipsit de la festivalul gastronomic nici fructele. Acestea au fost servite cu ciocolată.

„Vă prezentăm căpșuni în ciocolată. Este un produs iubit atât de copii cât și de maturi. Astfel, iî bucurăm cu această bunătate.”

„Atmosfera este uimitoare, caldă și primitoare, iar toate tarabele sunt foarte ospitaliere.”

„Ne place că sunt diferite tipuri de vinuri, de mâncare. E o atmosferă frumoasă cu timp potrivit.”

Street Food and Wine Festival se va încheia mâine.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.