Membrul unei organizații de tineret din capitală, gestionată de un grup criminal organizat, împreună cu câțiva complici, a fost reținut pentru trafic de droguri în capitală.

Publicat:22.10.2024, 13:55

Potrivit Poliției, activitatea infracțională a grupului criminal format din trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 55 de ani și o tânără de 23 ani, a fost documentat timp de două luni.

În urma investigației s-a stabilit că unul dintre suspect este un bărbat de 30 ani - activist și membru al unei organizații de tineret.

Ieri, polițiștii au reținut două persoane, în timp ce transportau o cantitate impunătoare de droguri.

În timpul perchezițiilor efectuate în locuințele bănuiților, au fost găsite mai multe tipuri de substanțe interzise, un pistol și alte probe relevante. 

Totodată, specialiștii au depistat 15 800 de euro, 3 800 de dolari și 3 000 de lei, care ar fi fost obținuți din vânzarea ilegală.

Substanțele în valoare de aproximativ 175 mii au fost confiscate, iar suspecții riscă pedepse cu închisoare de la șapte la 15 ani.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursa video: Telegram/ Poliția Republicii Moldova