Moment feeric pe scena de la Românii au talent. Moldoveanca Mia Rusu a emoționat-o până la lacrimi pe interpreta Andra cu vocea și performanța sa. Piesa pe care a ales-o a fost în limba franceză și i-a vrăjit pe spectatori, dar și pe jurații, care i-au oferit patru de DA.

Publicat:27.04.2024, 20:14

Mia Rusu este o tânără de 12 ani din Chișinău care a demonstrat aseară pe scena de la Românii au talent că este talentată și foarte ambițioasă.

Pasiunea pentru muzică a descoperit-o la vârsta de 5 ani, când a început să cânte alături de personajele din filmele și desenele animate pe care le urmărea.

Andra, INTERPRETĂ:  „Este o fată foarte curajoasă pentru că a ales o melodie atât de grea, cu foarte multe schimbări de tonalitate. Ai atins toate notele! Bravo!”

Vinerea viitoare, dupa știrile de la ora 20.00, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Participanții concurează pentru marele premiu în valoare de 120 de mii de euro.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.