Energia electrica furnizata de Premier Energy catre sediul companiei Apa-Canal Chisinau din sectorul Riscani deja a fost deconectata. 

Ultimul update: 26.01.2023, 14:33 Publicat:26.01.2023, 14:11

Chisinaul risca sa ramana fara apa, in dupa-amiaza zilei de astazi. Este anuntul facut de Apa-Canal, dupa ce Premier Energy a inceput sa deconecteze blocurile intreprinderii municipale de la energia electrica. In dupa-amiaza zile de astazi urmeaza sa fie deconectat de la lumina inclusiv si blocul central al Apa-Canal.

Reprezentantii de la Premieri Energy au anuntat ca incepand de astazi, compania va deconta instalatiile de utilizare a energiei electrice de la Apa Canal Chisinau, inclusiv si locurile de consum in care isi are sediul administrativ. Asta dupa ce compania continua sa nu isi achite datoriile pentru consumul de energie electrica. 

Datoria totala a Apa-Canal Chisinau catre furnizor constituie peste 73 de milioane de lei. Cei de la Apa-Canal spun ca datoriile s-au acumulat pentru ca nu a fost majorat tariful la timp. La inceputul acestei luni, pretul pentru apa si canalizare a crescut cu peste 40 la suta pentru locuitorii capitalei. Asadar, oamenii vor primi in factura un tarif de peste 15 lei.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.  

Sursa video: PRO TV.md