O medalie de argint, patru medalii de bronz și o mențiune de onoare – aceasta este performanța elevilor moldoveni la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori 2024, desfășurată în Turcia, după cum anunță Ministerul Educației duminică dimineață într-o postare pe Facebook.

Publicat:30.06.2024, 12:43

Daniel Tricolici de la Instituția Publică Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău a fost medaliat cu argint.

Iar medaliile de bronz au fost obținute de Anastasia Corsac, Leahu Bogdan, Francu Andreea, elevi ai Instituției Private de Învățământ Liceul Teoretic „Orizont” din Chișinău, și Paulina Danu, elevă a Instituției Publice Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău, 

Mențiunea de onoare a fost obținută de Dominic Viziru, elev a Instituției Publice Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău.

În cadrul celei de-a 28-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Matematică pentru Juniori au participat 135 elevi din 22 de țări, Republica Moldova fiind reprezentată de 6 elevi și 2 conducători.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.