Mai multe persoane care vindeau produse sau prestau servicii pe internet au fost sanctionate de FISC. Doar in acest an au fost intocmite 509 procese-verbale cu aplicarea sanctiunilor in suma totala de 836.400 lei.

Publicat:07.11.2021, 14:04

"In perioada ianuarie-octombrie 2021, de catre Serviciul Fiscal de Stat, au fost identificate 1 102 de anunturi plasate pe mai multe portaluri, precum si pe alte platforme on-line privind comercializarea diferitor game de produse si presupusa activitate ilicita de intreprinzator pentru a fi supuse verificarii.

In rezultatul actiunilor de control au fost intocmite 509 procese-verbale cu privire la contraventie fiind constatata contraventia prevazuta la art. 263 alin. (1) Cod Contraventional, desfasurarea activitatii de intreprinzator fara inregistrare la organele competente, cu aplicarea sanctiunilor in suma totala de 836.400 lei.
Activitatea de comert si/sau prestare servicii prin intermediul magazinelor online desfasurata de contribuabili, din punct de vedere fiscal este reglementata conform principiilor generale.", se arata intr-un comunicat emis de Serviciul Fiscal de Stat.