Droguri în valoare de circa 400 de mii de lei au fost găsite și ridicate la domiciliile a trei bărbați de 21, 41 și 61 de ani, din Drochia. Poliția anunță că pe caz a fost pornită o cauză penală pentru ”Circulația ilegală a drogurilor”.

Publicat:17.10.2024, 17:26

Polițiștii au stabilit că aceștia comercializau droguri atât de la domiciliu, cât și prin intermediul ascunzișurilor, unde erau implicate persoane terțe, în baza unor înțelegeri prealabile.

În urma perchezițiilor efectuate la locuințele suspecților, polițiștii au ridicat mai multe plante de cânepă, o cantitate semnificativă de masă vegetală mărunțită asemănătoare cu marijuana și diverse utilaje artizanale destinate consumului de droguri. Valoarea totală a substanțelor confiscate se ridică la aproximativ 400.000 de lei.

Conform legislației în vigoare, aceștia riscă pedepse cu închisoarea de la 3 la 7 ani.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.